Fri fragt ved køb over 250 kr. - Gælder ikke ved leje af isdisk.

Handelsbetingelser

LEVERINGSBETINGELSER

Ethvert køb fra dette site er leveret af Social Foodies og underlagt følgende leveringsbetingelser:

Social Foodies forbeholder sig retten til at ændre disse betingelser uden forudgående varsel før rettelserne publiceres online. Vi opfordrer dig til at gennemlæse betingelserne med jævne mellemrum så du er bevidst om eventuelle rettelser.

Din fortsatte brug af socialfoodies.dk efter eventuelle rettelser er publiceret vil medføre at du accepterer betingelserne, også i deres rettede form.

Ordreafgivelse
Social Foodies tilbyder dig at afgive din ordre enten online eller ved personligt fremmøde i vores butik.
Medmindre du gøres særligt opmærksom herpå når du handler i butikken gælder alle nedenstående betingelser, der beskriver betingelserne for fjernhandel, også når du handler i Social Foodies butik.

Du er meget velkommen til at kontakte os telefonisk, via e-mail eller ved fremmøde i vores butik. Vi rådgiver dig gerne før dit køb eller hvis du blot har behov for at drøfte detaljer med os.

De viste priser på socialfoodies.dk er med eller uden moms afhængigt af dit landevalg, din registrerede adresse samt en eventuel anført leveringsadresse.

Sikkerhed
Social Foodies Betalingssiden er beskyttet med SSL-teknologi og drives af epay.dk. Alt hvad du sender til epay er sikret mod aflytning undervejs via SSL-teknologi. Dette beskytter dig bedst muligt mod misbrug af dit kort.

Fortrydelsesret
Du har som udgangspunkt ingen fortrydelsesret på køb af fødevarer. Vi yder dog tilfredshedsgaranti. Det betyder, at hvis du ikke er tilfreds med den modtagne vare, vil du kunne returnere den inden for 14 dage med en forklaring på hvad der ikke lever op til din forventning. Herefter returner vi dig dine penge.

Fejl og mangler
Hvis de leverede varer ikke er i overensstemmelse med hvad du har bestilt og den til ordren tilhørende faktura SKAL du som køber reklamere senest 5 dage efter fakturadato ellers fortabes retten hertil.

Afbestilling af din ordre
Hvis du ønsker at annullere din ordre helt eller delvist skal du kontakte Social Foodies uden ophold via e-mail: ordre@socialfoodies.dk – vær sikker på at du inkluderer information om dit ordrenummer samt hvilke ordrelinjer du ønsker at afbestille. Dette gælder dog ikke produkter som ikke lagerføres og som er produceret specielt til din bestilling, eksempelvis ved uvanligt store mængder.
Din ordre kan kun annulleres indtil din ordre er afsendt. Efter afsendelse er det ikke muligt at annullere din ordre.

Særlige vilkår gælder for bestillingsvarer, forudbestilling samt udlejning
Du skal være opmærksom på, at produkter der på vores hjemmeside eller ved handel i vores butik er anført som bestillingsvare er underlagt andre leveringsbetingelser end de varer som vi normalt lagerfører.
Du skal være særligt opmærksom på følgende:

Du kan ikke fortryde dit køb af produkter som ikke lagerføres og som er produceret specielt til din bestilling, eksempelvis store mængder af en specifik vare. I sådanne tilfælde kan du ikke annullere din bestilling, heller ikke selvom varen eller den samlede ordre endnu ikke er leveret til dig.

Vi skal have modtaget din betaling før vi iværksætter produktionen af bestillingsvarer til dig. Det betyder, at vi vil trække den samlede ordreværdi fra dit betalingskort allerede ved bestilling eller skal modtage betaling kontant eller ved bankoverførsel.

Ved forudbestilling og eller leje af udstyr forbeholder vi os retten til at trække penge ved ordreafgivelse

Priser
Social Foodies tilbyder som hoveregel ikke prisgaranti eller prisbeskyttelse. Vi anbefaler at du altid danner dig et godt indtryk af markedets tilbud inden du afgiver en ordre på dette site.

 

ANVENDELSEN AF SOCIALFOODIES.DK

Anvendelsen af dette website er reguleret af et vores betingelser for brug af socialfoodies.dk

Kontaktdetaljer
Social Food Danmark ApS
Cvr: 35 52 35 37
Meterbuen 18

2740 Skovlunde
info@socialfoodies.dk
+ 45 23 63 37 92

Betingelser for brug af www.socialfoodies.dk
Adgang og anvendelse af dette site er givet af Social Food Danmark ApS og underlagt følgende betingelser og retningslinjer:

Ved at anvende www.socialfoodies.dk accepterer du følgende betingelser hvilke bliver gældende umiddelbart efter dit første besøg af www.socialfoodies.dk Hvis du ikke ønsker at være bundet af nedenstående betingelser så undlad venligst at benytte www.socialfoodies.dk

Social Food Danmark ApS må eventuelt ønske at tilrette betingelserne og vil i så fald annoncerer ændringerne på denne side.

Din anvendelse af www.socialfoodies.dk

Det er ikke tilladt at kopiere, reproducere, genudgive, downloade, poste, udgive eller på anden måde anvende indhold fundet på www.socialfoodies.dk UNDTAGET for din egen personlige, private ikke-kommercielle anvendelse.

Du er enig i kun at anvende www.socialfoodies.dk til lovlige formål og på en måde som ikke krænker eller forhindrer enhver andens brug af og fornøjelse ved www.socialfoodies.dk. Ikke tilladt opførsel inkluderer chikane eller krænkende adfærd mod enhver person samt at forhindre en normal dialog indenfor Social Foodies rammer.

Ansvarsfraskrivelse og begrænset hæftelse

Alt indhold på www.socialfoodies.dk, inklusiv information, navne, billeder, logoer og ikoner vedrørende eller relaterende til et hvert af Social Foodies produkter eller services (3. part omfattet) leveres som det er uden nogen for garantier, implicitte eller eksplicitte, i forhold til tilfredsstillende kvalitet, egnethed til et bestemt formål, kompatibilitet eller sikkerhed.

Under ingen omstændigheder kan Social Food Danmark ApS gøres ansvarlig for tab der kan henføres til (a) Tab af data; (b) tab af omsætning eller forventet indtjening; (c) tab af forretningsmulighed; (d) tab af goodwill eller omdømme; (e) tab lidt af tredje part eller; (f) enhver indirekte, følgende, specielt eller ekstraordinær skade som måtte opstå af brugen af www.socialfoodies.dk

Social Food Danmark ApS garanterer ikke at websitets funktioner eller dets indhold er fejlfrit eller vil fungere uforstyrret.

Intellektuel ejendom

Alle navne, billeder, logoer der identificerer Social Foodies eller tredje part og disses produkter og services er alle underlagt rettigheder om copyright, design rettigheder, handelsmærker og lignende.

Lejebetingelser for vores is-diske
Hos Social Foodies har vi nogle lejebetingelser i forhold til leje af vores is-diske.
Når du låner en af vores is-diske trækkes der 1000 kr. fra din konto. Det er et depositum, som du betaler som lejer. På den måde er vi sikret i tilfælde af eventuelle skader, tyveri, bøder, manglende ekstra tilbehør, manglende afhentning eller aflevering m.m. Din is-disk skal tilbageleveres i rengjort stand inkl. alt ekstra tilbehør. Hvis dette ikke er muligt for dig, beholder Social Foodies depositummet.

BEHANDLING OG OPBEVARING AF PERSONOPLYSNINGER

I forbindelse med bestiling af varer afgivet på www.socialfoodies.dk er det nødvendigt at indsamle visse oplysninger, såsom navn, adresser, telefonnummer og emailadresse for bestiller. Disse oplysninger hverken videresælges eller deles med tredjepart af SocialFoodies, og disse data opbevares jf. både Dansk og Norsk lovgivning på området.

SocialFoodies opbevarer ikke dine eventuelle betalingskortoplysninger. Information herom udveksles via krypteret forbindelse med indløseren. SocialFoodies har ikke adgang til dine kortoplysninger.

For at give dig bedst mulige brugeroplevelse på www.socialfoodies.dk anvender SocialFoodies cookies. Du kan læse mere om anvendelsen af cookies her.