Social Foodies har allerede etableret sig som en fan-favorit, når det handler om friskrørt is og hjemmelavede flødeboller.

De åbnede første butik i 2012, og siden er de vokset til otte butikker.

Konceptet er at bruge råvarer med social ansvarlighed og allerhelst fra deres egen fabrik i Sydafrika.

På CEO-gangene hedder den slags bæredygtig værdikæde, men dækker egentlig blot over, at lokale farmere og producenter i Afrika får mulighed for at opnå en forbedret livskvalitet.

Kronen på værket med 338 kvm

Nu er den niende butik på trapperne – og den bliver kronen på værket.

Til juni åbner Social Foodies nemlig deres flagskibs-forretning med 338 kvm at lege på.

Det sker lige ved siden af Hotel Nimb, nærmere betegnet Bernstorffsgade 5, lige overfor Hovedbanegården.

Ud over is og flødeboller kommer her også café, hvor man kan nyde nye morgenmads- og frokostmenuer med et inspirerende tvist fra Afrika.

Cafémiljøet bliver etableret ved åbningspartierne ud mod gaden samt langs en grøn væg med levende planter. Det kræver ikke billet til Tivoli at besøge Social Foodies’ butik og café, da indgangen er direkte fra Bernstorffsgade.

LÆS HELE ARTIKLEN FRA MIG OG KBH HER: