Basisvarer

Økologiske kakaonibs

Kakaonibs er et godt og sundere alternativ til mørk chokolade og erstatning af chokoladestykker i kage og muffins.

DKK120,00DKK220,00

Ryd

Beskrivelse

Kakaonibs er sunde og går under kategorien ”super food”, da de har et højt indhold af antioxidanter, C-vitamin og mange sunde næringsstoffer. De er rige på mineralerne magnesium, jern, zink, kalium, kobber, mangan og phosphor. Kakaonibs er en populær ingrediens i især raw food-opskrifter, da kakaobønnerne ikke bliver opvarmet til mere end 42 grader i produktionen.

Kakaonibs kan bruges som et sundere alternativ til mørk chokolade og kan erstatte chokoladestykker i kage og muffins. Brug dem f.eks. i brownies, chokoladekager, lagkagebunde og cookies. Kakaonibs giver et rent smagsudgangspunkt og kan hjælpe til med at differentiere smagen af bagværk mod en højere intensitet af chokolade. Det kan derfor med fordel også bruges sammen med chokolade i dejen. Man kan også bruge kakaonibs som en sund snack på farten, som drys over müsli, is, frugtsalat og i mange andre sammenhænge.

Ingredienser

Økologiske kakaonibs