SOCIAL FOODIES opruster med ny kvindelig direktør

SocialFoodies_Mette Dyhr_nyhed

Mette Dyhr er tiltrådt som administrerede direktør for Social Foodies. Mette har en baggrund inden for fødevarer,  detailhandel og forretningsudvikling fra bl.a. Irma, Danske Spil og senest som selvstændig advisor for start-ups.

Social Foodies har med ansættelsen af Mette Dyhr fået en erfaren og markant direktør, der skal være med til at tage virksomheden til næste niveau. ”Social Foodies har en stærk og differentieret position baseret på høj kvalitet og et social økonomisk værdisæt. Virksomheden sætter lige nu agendaen for hvordan man kan tænke i både økonomiske og sociale resultater – og jeg ser et kæmpe potentiale for Social Foodies i Danmark såvel som internationalt” udtaler Mette Dyhr.

Social Foodies er grundlagt af iværksætter Thor Thorøe i 2012, som tidligere har stiftet Paradis. ”Social Foodies har bevist sin bæredygtighed. Danskerne har virkelig taget konceptet til sig og vi er netop blevet kåret til Byens Bedste Søde Sager 2017 af Berlingske AOK. Vi er nu klar til at udvikle os fra at være entreprenører til et endnu skarpere og skalerbart koncept” udtaler Thor Thorøe.

I foråret valgte Lederne at investere i Social Foodies og kæden har foreløbig syv butikker beliggende i Københavnsområdet og Århus. Herudover er Social Foodies engageret i chokoladefabrikken Cocoafair i Sydafrika og samarbejder med sociale væresteder. På tegnebrættet er pt. opstart af en biodynamisk farm i Uganda.

Læs mere om alle Social Foodies projekter i Afrika her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *